توقیف ۵ شناور و محموله بزرگ کالای ممنوعه در آب‌های بندرعباس معتمدیان: برخی مدارس استان تهران سه شیفته هستند علت مرگ جوان ایرانی در آفریقای جنوبی چه بود؟ ماجرای همه‌گیری ویروس جدید در قم چیست؟ / توضیحات دانشگاه علوم پزشکی پیدا شدن ۷۴ جسد در مخزن سد کرج حقیقت داشت؟ نحوه مراحل گزینش دانشجویان دانشگاه فرهنگیان ماجرای فوت دانشجوی دانشگاه شیراز در خوابگاه چه بود؟ رأی محکومیت شبنم نعمت زاده به ۲۰ سال حبس نقض شده است تغییرات در دریافتی معلمان؛ شمول کسور بازنشستگی فرهنگیان اعلام شد نحوه فعالیت مدارس خوزستان اعلام شد هشدار هواشناسی به این مناطق تهران / پیش بینی وضعیت جوی ۲۶ آبان ۱۴۰۴ ماجرای صدور کارت‌های صلیب سرخ، کهنه سربازان، معیشت و غرامت برای آزادگان چیست؟ تونل توحید ساعاتی دیگر مسدود می‌شود ۳۰۳ هزار سایت قمار مسدود شدند استانداری تهران: خروج بیش از ۴۷۰ هزار نفر از اتباع غیر مجاز از ایران، موجب آزادسازی ۳ هزار کلاس درس شده بزرگ‌ترین محموله مخدر شیشه در جنوب شرق کشور زمین گیر شد

ورود فرماندار تهران به پرونده سقوط بالن‌ تبلیغاتی

پس از ورود دادستان و شورای شهر تهران به پرونده سقوط بالن تبلیغاتی در منطقه ۲۱، فرماندار تهران نیز به این پرونده ورود پیدا کرد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۱۸ - ۰۵ آبان ۱۴۰۲ - 2023 October 27
کد خبر: ۲۱۰۵۵۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ ۱۹ مهرماه امسال بود که بالن‌های قرمز رنگ در برخی از کارگاه‌های عمرانی شهرداری تهران به پرواز درآمدند.

عبدالمطهر محمدخانی؛ سخنگوی شهرداری تهران درباره این بالن‌های قرمزرنگ اظهار کرد: این بالن‌ها با طرح نشان جغرافیایی نقشه (پین لوکیشن) یا همان مکان‌نما طراحی شده و هر کدام از این بالن‌ها که در سطح شهر و در تمام مناطق گسترش پیدا کرده، نماد یک کارگاه عمرانی برای یکی از پروژه‌های در دست ساخت شهر، توسط شهرداری تهران است، در واقع شهروندان مناطق مختلف هر جا که این بالن‌ها را دیدند متوجه می‌شوند که یک خدمت و امکان جدیدی به شهر تهران و به منطقه آن‌ها اضافه می‌شود.

سخنگوی شهرداری تهران تصریح کرد: با توجه به اهمیت رعایت استاندارد‌های اوج‌دهی بالن‌ها و توجه به ملاحظات دستگاه‌های مسئول تنها ۱۵۰ کارگاه را با بالن‌ها نشان‌گذاری کردیم تا شهروندان از حجم فعالیت‌های شهرداری تهران مطلع شوند همچنین از حیث مالی نیز در مقایسه با ابزار‌های تبلیغاتی مشابه بسیار به‌صرفه و اقتصادی است.

اما پس از به پرواز درآمدن بالن‌های تبلیغاتی در سطح شهر تهران، روز سه‌شنبه ۲۵ مهرماه به‌علت ترکیدگی یکی از بالن‌های قرمز در شهرداری منطقه ۲۱، ۶ کودک در یک زمین بازی دچار سوختگی شدند، خبری که توسط اورژانس تهران نیز تایید شد.

پس از این حادثه علیرضا نادعلی؛ سخنگوی شورای شهر تهران در تاریخ ۲۹ مهرماه در ارتباط با حادثه تلخ سوختگی ۶ کودک به‌واسطه بالن‌های تبلیغاتی شهرداری تهران اظهار کرد: این حادثه تلخی بود که متاسفانه این تعداد کودک صدمه دیدند که بلافاصله به بیمارستان منتقل شدند.

وی با اشاره به رسیدگی کامل به کودکان اشاره شده گفت: در شهرداری تهران در سطح معاونت این حادثه تلخ پیگیری شده است.

نادعلی ادامه داد: حتما در چنین کار‌هایی باید مباحث ایمنی مورد توجه قرار بگیرد البته که طرح، طرح خلاقانه‌ای بوده، اما با توجه به اینکه تجربه‌ای پشت این طرح نبوده است این حادثه رخ داده است.

سخنگوی شورای شهر تهران از جمع‌آوری بالن‌های اشاره شده در سطح شهر تهران پس از این حادثه خبر داد.

علی صالحی؛ دادستان تهران (دوشنبه اول آبان) در جلسه شورای عالی قوه قضاییه از تشکیل پرونده قضایی در خصوص سقوط بالن متعلق به شهرداری تهران که منجر به مصدومیت ۶ نفر شده بود، خبر داد و گفت: در پی حادثه دادستانی تهران به عنوان مدعی‌العموم در ارتباط با این موضوع پرونده قضایی تشکیل داد و پس از احضار افراد مرتبط، تحقیقات لازم انجام شد.

پرویز سروری؛ نایب رئیس شورای شهر تهران نیز با اشاره به ورود همزمان شورای شهر تهران و دادستانی به سقوط بالن در محدوده شهرداری منطقه ۲۱ و مصدومیت ۶ کودک در پی این حادثه اعلام کرد: قطعا با متخلف یا متخلفان این حادثه برخورد خواهد شد.

احمد قیومی؛ فرماندار تهران نیز در ارتباط با حادثه اشاره شده گفت: در این زمینه مکاتبات انجام شده است و موضوع در حال بررسی کارشناسی و پیگیری قرار دارد.

وی تصریح کرد: پس از ارائه نظریه کارشناسی اقدام لازم در این زمینه صورت خواهد گرفت./ تسنیم

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار